fbpx

Vergoeding

Oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat niet van het eigen risico af. Tijdens de eerste afspraak worden een intake/onderzoek en een behandeling gedeclareerd. Een goed resultaat is van veel factoren afhankelijk. En kan het kan dus zo zijn dat je meer behandelingen nodig hebt dan vanuit je aanvullende pakket worden vergoedt.

Verwijzing

Je bent zowel met als zonder verwijzing welkom bij mij. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing van een arts/specialist om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Maak een afspraak

Verzetten of annuleren

Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten of annuleren. Laat het me weten, via de link in je bevestigingsmail, de mail, WhatsApp of met telefonisch.

Verzet of annuleer je afspraak

Tarieven

Bij een aanvullende verzekering, wordt oefentherapie direct gedeclareerd bij de zorgverzekeraar volgens het tarief wat de zorgverzekeraar hiervoor heeft bepaald. Ben je niet aanvullend verzekerd of is je budget bereikt, ontvang je een factuur en gelden de onderstaande tarieven.

Intake en onderzoek € 75,00
Behandeling 60 minuten € 75,00
Behandeling 30 minuten € 37,50
Online behandeling € 37,50
Verzuimtarief 100%
Verslag / Rapport € 85,00 (excl. 21% BTW)

Intake en onderzoek

Breng tijdens deze eerste afspraak een geldige legitimatie. En de eventuele verwijzing. Wanneer je voor het eerst komt, stemmen we samen af wat je doel is. Ik neem de tijd en kijk breed, daarom duurt een eerste afspraak een uur. Omdat ik breed kijk, heeft het de voorkeur om voor een vervolg afspraak ook een uur per keer te reserveren. Uiteraard is dit niet altijd nodig en kunnen we sommige gevallen ook met een half uur toe.

Vergoeding tot 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering.

Chronische aandoening

Gelukkig wordt oefentherapie bij chronische aandoeningen (vermeld op de chronische lijst) vergoed vanuit de basis verzekering, na de eerste 20 behandelingen. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kunnen deze 20 behandelingen worden bekostigd vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten hoe het zit, kijk dan je polisvoorwaarden na. Heb je toch nog vragen, neem dan even contact op.