fbpx

SLAAP

zodat je wél herstelt

Slaap jezelf in balans. Want als je niet kunt slapen herstel je niet. En als je niet meer herstelt, krijg je steeds meer last. En hoe meer last je hebt, hoe zwaarder het wordt. Het is niet moeilijk. Maar je moet het wel doen. Oefenen en volhouden. Ritme, tijd en toewijding. Elke dag opnieuw, een goede dag met aan het einde een goede nacht. Met deze online modules kun je dat weer leren. Zodat je wél herstelt.

aan de slag

BASIS

uit balans?

Natuurlijk kunnen we allerlei redenen aanwijzen, zijn er oorzaken zat. Juist nu. Maar dat is precies wat ik je wil leren. Dat je ondanks al die redenen kunt oefenen om zelf invloed uit te oefenen op je slaap. En daarmee je balans. Er is namelijk een manier om te leren slapen zodat je uitgerust wakker kunt worden en vol goede moed de dag in kan om te doen waar jij het gelukkigst van wordt. En daar ga ik je bij helpen.

Zodat jij straks je basis weer in balans slaapt. En wél herstelt.

ik wil weer in balans

INHOUD

van de cursus

Het is niet die ene gouden tip of het perfecte protocol met antwoorden op al je slaapvragen. Je zult zelf dingen moeten gaan inzien. Dingen bewust anders doen. En deze nieuwe gewoontes weer leren volhouden.In de module welkom, vind je een basis vragenlijst over hoe je nu slaapt. Dan volgen er vier inhoudelijke modules. Elke week krijg je mail als er een nieuwe module voor je klaar staat.

De basis

In deze module leer je waarom slaap als basis zo belangrijk is. Je krijgt inzicht hoe slaap werkt. En waarom we beginnen met de gewone dingen.

Inslapen

Je leert wat normaal is. Welk chronotype je bent. Welk ritme werkt het best werkt en wat je hormonen met slaap te maken hebben?

Doorslapen

Deze week leer je welke invloed je ritme vinden, slaapdruk opbouwen, voldoende vitamine D en minder tijd in bed doorbrengen hebben op goed doorslapen.

De rest van de basis

Energie zit ‘m gek genoeg niet alleen in slaap. Dus kijken we ook naar je immuunsysteem, voeding, beweging, gedrag, adem en stress. Want alles heeft met elkaar te maken.

naar de online modules

 • Veel gestelde vragen

  Wordt het vergoed?

  In sommige gevallen wel, neem contact met mij op voor informatie.

  Ik ben verwezen door de neuroloog, is dit wat voor mij?

  Ja! Heel goed begin, als je hiermee begint en we starten daarna nog een behandeling kunnen we zoveel meer bereiken.

  Ik sta op je wachtlijst, heb ik na deze modules nog behandeling nodig?

  Dat is per persoon verschillend, ga er mee aan de gang en laat me ondertussen weten hoe het met je gaat.

  Ik wil graag alleen een slaaponderzoek en vervolgens zelf online aan de slag, kan dat?

  Ja dat kan, dan doen we een slaaponderzoek, dat kan zowel fysiek als online en kun met de persoonlijke uitkomsten daarna zelf met de modules aan de gang.

  Als ik vragen heb, kan ik dan contact opnemen voor advies?

  Dat kan, dan plannen we een afspraak en beantwoord ik je vragen.

  Kan ik het ook combineren met een 1-op-1 behandeling

  Zeker! Super goed zelfs. Je kunt bijvoorbeeld een uitgebreide intake doen en dan heel gericht door deze modules heen gaan. Tussentijds een keer samen de diepte in maatwerk adviezen speciaal voor jou doornemen en aan het eind evalueren en doornemen wat voor jou belangrijk is ter preventie om niet terug te vallen bijvoorbeeld. Je kunt het ook als naslag werk na je behandeling zien.

  Hoelang kan ik de modules bekijken?

  Je kunt de modules en de bijlages net zo vaak lezen en downloaden als je wilt. Je mag je er volledig in onderdompelen een heel jaar lang.

MET APP VOOR ANDROID EN iOS