fbpx

KWALITEIT

Ontwikkeling

Om mijn kennis zo actueel mogelijk te houden – en omdat leren en studeren mij veel inspiratie en plezier geeft – investeer ik voortdurend in mijn ontwikkeling. Houd ik recente ontwikkelingen bij en ben ik aangesloten bij verschillende netwerken, de beroepsvereniging voor Oefentherapeuten Cesar|Mensendieck en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Tevredenheid

Wanneer je tevreden bent, laat dan een review achter op zorgkaart of Google. Andere mensen zijn hiermee geholpen om erachter te komen of mijn begeleiding bij hen past of juist niet. Jij blij met de behandeling, ik blij met jouw feedback. De afgelopen periode werd ik beoordeeld met een 9.2 maar leerde ik ook wat ik beter kon doen. Zo blijf ik in ontwikkeling.

WGBO

De WGBO is van belang voor iedereen die met medische zorg te maken krijgt, zodra een arts of therapeut een patiënt onderzoekt / behandelt, is sprake van een geneeskundige behandelingsovereenkomst. In deze wet zijn onder meer zaken geregeld zoals recht op privacy en geheimhouding van je gegevens en het recht op vrije keuze. Naast rechten heb je ook plichten: je moet mij als zorgverlener goed en volledig op de hoogte stellen van je problematiek. Zodat ik sneller en beter een diagnose kan stellen en je zo ook beter kan helpen. Vrij logisch eigenlijk.

Klachtenregeling

Ik doe mijn best, maar er kan altijd iets gebeuren. Plan een gesprek om je klacht te bespreken. Dan kunnen we er samen uit komen. Lukt het niet om de klacht samen oplossen? Dan kun je bij het Klachtenloket Paramedici een klacht indienen.