fbpx

BASIS

Ik vat het samen als de basis

Wanneer je bij mij komt met onbegrepen, chronische, onzichtbare of complexe klachten, zoeken we samen wat het zou kunnen zijn waardoor je niet herstelt. We doen en uitgebreide intake, onderzoeken en koppelen alle relaties aan elkaar. Dat geeft inzicht. Ik leer je anders bewegen, ademen en slapen, je houding veranderen zowel mentaal als fysiek. Op een andere manier met stres, voeding en pijn om te gaan. Met als doel jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

Als je weet hoe

Als je weet hoe het werkt en je weet waar je klachten vandaan komen, kun je keuzes maken. Keuzes die voor ervoor zorgen dat je beter in balans komt en blijft. Zodat je klachten verminderen. En wel herstelt. Daarom geef ik je inzicht en leg ik veel uit. Ik geef je praktische handvatten hoe je dingen kunt veranderen. En coach je net zover tot deze dingen je nieuwe gewoonte zijn geworden.

Anders kunnen, doen en volhouden

Ik geloof niet in een quick fix. Het lichaam ‘ontwikkelt’ klachten. En meestal niet in een dag. Oplossen gaat dus ook niet in een keer. Behandeling, verandering, genezing en herstel, normalisatie en optimalisatie kosten nu eenmaal tijd. Want meestal moet je je gedrag ervoor veranderen. En dat is niet altijd makkelijk of eenvoudig. Maar met de juiste kennis en begeleiding, kan iedere klacht verbeteren.

DE OPLOSSING ZIT IN DE BASIS