fbpx

Het gaat niet over

Ondanks dat er een duidelijke diagnose is, kan het zijn dat zelfs met goede behandelingen je klachten niet verminderen. In sommige gevallen kan je arts of specialist zelfs geen duidelijke medische verklaring vinden en voor je het weet tob je met aanhoudende klachten. En wordt je beperkt in datgene wat je het liefste doet.

Onbegrepen klachten begrepen

Als je het aan de buitenkant niet ziet, wil niet zeggen dat je niks hebt. Niets is zo vervelend als horen dat er niets te vinden is. Of een ander aan de buitenkant niet kan zien wat jou niet lukt. Door mijn door mijn kennis en inzicht in de werking van je brein en lijf, kan ik je vaak laten ervaren dat onbegrepen klachten wel begrepen kunnen worden. En heel belangrijk, dat je er wat aan kunt doen!

Je bent niet stuk, je bent uit balans

Want meestal doet je lichaam precies wat het hoort te doen. Om je beschermen tegen overbelasting, of je te laten herstellen van letsel, blessure, vermoeidheid of trauma. Of dat nu mentaal, emotioneel of lichamelijk is. Vaak heeft je lichaam gelijk, maar dat voelt natuurlijk niet zo. Het voelt als pijn, als een belemmering, als iets wat faalt en je tegen werkt. Dan worden stress, pijn je grootste vijanden.

Als je niet weet hoe je lijf werkt en hoe het reageert op gevaar, kan het zomaar zijn dat je basis uit balans raakt. Pijn en klachten je nieuwe normaal worden. Slapen niet meer lukt, ademen benauwend voelt, bewegen pijn doet, stress de vijand wordt en je immuunsysteem in de war raakt.

Door samen te kijken hoe je klachten samenhangen en je lichaam reageert, leer je inzien waarom je niet herstelt, of waardoor je klachten elke keer terugkeren. Wat je beperkt om te doen wat echt belangrijk is voor jou. Ik help je te begrijpen wat je moet weten en te leren wat je kunt doen. Zodat je weer kun leven, werken, ademen, slapen, bewegen, zorgen en genieten zoals jij dat wilt. Jij blij.

Weer lekker in je vel

Het is altijd fantastisch als je de laatste keer binnenkomt en ik zie dat je mij niet meer nodig hebt. Om te horen dat je goed slaapt, weer adem en energie hebt, bewegen goed gaat, je ontspannen bent, minder pijn hebt en weer lekker in je vel zit!

Tot die tijd kijken wat er moet gebeuren om jou basis weer in balans te brengen. En geef ik je inzicht en inspiratie. Zodat je wel herstelt van je onbegrepen, aanhoudende, onzichtbare of complexe klachten, of ondanks dat veel meer kwaliteit van leven ervaart. Mocht je alvast wat meer over de basis willen lezen, download dan mijn ebook. Mocht je graag aan de slag willen, maak dan een afspraak.

EBOOK

Wat als je lichaam wél herstelt?

Hoe je beweegt, ademt, slaapt, omgaat met je pijn en stress kunnen ervoor zorgen dat je vage maar uiteindelijk serieuze klachten ontwikkeld. Als jij niet in balans bent, herstel je niet. Lees jezelf wat wijzer en leer waar jij kunt beginnen om weer beter in balans te komen, zodat je lichaam wél herstelt.

Download mijn ebook

ebook balans

ONBEGREPEN KLACHTEN BEGREPEN