fbpx

BASIS

In balans

Deze aanpak gaat over de 6 domeinen die de basis van je gezondheid vormen. We hebben het over bewegen, ademen, slaap, immuunsysteem, stress en voeding. De basis. Omdat veel gezondheidsproblemen rondom de fysieke kant van vitaliteit vaak niet liggen aan één probleem, maar vaak worden veroorzaakt door een disbalans van je hele systeem.

WE HERSTELLEN NIET MEER ZOMAAR VANZELF

De oplossing zit hem in de nieuwste kennis en die kennis aan elkaar verbinden. En dan met die bril op luisteren naar het verhaal achter de pijn. Iedere pijn of klacht heeft namelijk een eigen verhaal. De vraag ‘hoe krijg jij jouw basis weer in balans?’ beantwoorden en je daarmee helpen is hetgeen wat je kunt verwachten als je met de 6 domeinen aanpak aan de slag gaat.

Onbegrepen klachten begrijpen?

Onbegrepen klachten begrijpen of chronische pijn beïnvloeden? Als je naar het lichaam als set van systemen kijkt, lukt het vaak wel om klachten te begrijpen en chronische pijn aan te pakken. Met wat kennis over je lichaam kun je heel veel impact maken op je gezondheid en vitaliteit. Tijdens de 6 domeinen aanpak leer je hoe de verschillende onderdelen van je lichaam samen werken – en elkaar ook tegen kunnen werken, zodat klachten ontstaan of opgelost kunnen worden. En als je leert hoe je de basis in de balans brengt, doet je lichaam dat volledig vanzelf!

Wat geef jij je lijf niet?

Wat heb jij nodig om in balans te komen. Ik ben eerlijk: er is niet een antwoord. Het is altijd een combinatie van factoren wat het daadwerkelijke verschil gaat maken! Daarom gaan we samen met een brede blik op zoek naar waarom je lichaam reageert, zoals het reageert. En optimaliseren we slaap, ademhaling, beweging, voeding, je immuunsysteem en je kijk op stress. Alles wat je nodig hebt voor een gezond lichaam en een goed zelf-herstellend vermogen.

In een ideale situatie heb je namelijk:

  • Een gezond lichaam met energie
  • Geen klachten in een stressvolle situatie
  • Weet je wanneer je lichaam nee zegt
  • Dat een gehaast gevoel of nek- of hoofdpijn verleden tijd is
  • Een goed slaapritme en wordt je uitgerust wakker
  • Dat je houding goed is en je bewegen niet belemmerd wordt
  • Geen pijn en klachten
  • En weinig kans op ziektes omdat je je lijf geeft wat het nodig heeft

Project Inzicht

Ben je uit balans, ervaar je stress en wil je werken aan je zelf? Maar waar te beginnen. Ontdek in een uur waar je staat op het gebied van bewegen, ademen, slaap, je immuunsysteem en stress. De basis. Een uitgebreide vragenlijst, een persoonlijk gesprek en je weet hoe je ervoor staat. Dat geeft inzicht.

Bewust kunnen volhouden

Gezondheid is het belangrijkst! En daarom is het belangrijk om daar in te blijven investeren, gezond blijven gaat alleen vanzelf als de basis in balans is. En dat vraagt aandacht, inzicht, vaak een stukje bewustwording en verandering. Jezelf in balans brengen redt je niet in een keer, natuurlijk kan je een keer een afspraak maken, maar dat geeft je vooral inzicht en noemen we daarom ook project inzicht! Om echt impact te maken, moeten we eigenlijk 3 maanden samen aan het werk, die tijd heeft gedragsverandering namelijk nodig. En om het op lange termijn ook vol te houden heb je vaak nog meer tijd nodig. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. En gemotiveerd van start gaan kunnen we allemaal, wat je wil is voorkomen dat je weer terug valt in je oude gewoontes.

 

BEWUST

1 maand

*

Uitgebreide analyse

van een uur op basis

van de vragenlijst

2 (online) coaching

sessies van een uur

Je belangrijkste

domein in balans

Voedingslijst waar je

darmen blij van worden

Online support

KUNNEN

3 maanden

* *

Uitgebreide analyse

van een uur op basis

van de vragenlijst

6 (online)coaching

sessies van een uur

Je 2 belangrijkste

domeinen in balans

1 sessie

volledig aandacht

voor je houding

Voedingslijst waar je

darmen blij van worden

Online support

VOLHOUDEN

6 maanden

* * *

Uitgebreide analyse

van een uur op basis

van de vragenlijst

9 (online) coaching

sessies van 1 uur

Alle domeinen

in balans

1 sessie

volledig aandacht

voor je houding

Voedingslijst waar je

darmen blij van worden

Advies over

voedingssuplementen

ter ondersteuning

van je herstel

Online support

Wil je ook weer bewust – kunnen – volhouden?

Of je nu alleen voor inzicht gaat, je bewust wilt worden, het echt wil kunnen of ook volhouden op lange termijn. Ik help je bij het bereiken van een betere balans. Een uitgebreide intake en specifieke vragenlijst zijn ons startpunt hiervoor.

JE LICHAAM REAGEERT ALLEEN MAAR