Wil je een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Dat kan! In verband met de huidige situatie rondom corona houd ik de 1.5 meter en andere veiligheidsmaatregelen in acht. Ik werk in de praktijk, met online therapie, videoconsulten, telefonisch contact, aan huis, op locatie of buiten. Net wat het beste bij jouw situatie past. Heb je vragen over je klachten? Wil je eerst even bellen en kijken of je bij mij aan het juiste adres bent? Heb je vragen over hoe ik het aanpak? Neem dan contact op. Ik beantwoord graag je vragen.

Met of zonder verwijzing

Je kunt zowel met als zonder verwijzing terecht. In sommige gevallen heb je een verwijzing echt nodig, dus twijfel je vraag het gerust. Wil je een afspraak maken? Een afspraak maken kan online, maar je mag ook bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.

Aanmeldformulier

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00
Overige tijdstippen of andere locatie’s in overleg.
Maak wanneer je langs wilt komen altijd eerst een afspraak.

Covid

De behandeltijden zijn momenteel aangepast in verband met de huidige situatie rondom corona. Aanvangstijden van afspraken worden zoveel mogelijk gepland om tien voor/over het halve of hele uur, zodat iedereen voldoende ruimte heeft in de wachtkamer en de praktijk. Tussen de behandelingen wordt de praktijkruimte schoongemaakt. In verband met deze extra maatregelen kan het zijn dat je voor aanvang van de behandeling even moet wachten. Heb je een afspraak, meldt je dan bij de balie, de assistente weet dat je een afspraak hebt bij mij en zal je aangeven waar je kunt plaatsnemen.

Adres

In het pand bij Voetcomfort – de rechter ingang
Fonteinkruid 65
7422 MS Deventer Colmschate

Route bekijken

KP
Waardeer mij