fbpx

CONTACT

Mail

Kom je voor het eerst?

Meld je dan in ieder geval via het aanmeldformulier aan. Door drukte kan het langer duren voordat je terecht kunt voor een eerste afspraak. Zodra er plek vrij komt, neem ik contact met je op.

Openingstijden

De praktijk is geopend maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00

Vervolg afspraken maken?

Ben je momenteel onder behandeling, kun je gemakkelijk zelf je vervolg afspraken plannen.

Verzetten of annuleren

Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Van elke afspraak krijg je een bevestiging, in deze mail zit een link waarmee je dat gemakkelijk zelf kunt regelen. Houd er rekening mee dat gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.
Wil je een afspraak maken met Debby van Rijn?

Met of zonder verwijzing

Je kunt zonder verwijzing terecht. Ben je verwezen door huisarts of specialist, vraag dan de verwijzing van jouw arts mee, dat helpt mij enorm en is soms belangrijk voor verzekering. Wanneer je voor pijnrevalidatie wordt verwezen door de revalidatie arts of het revalidatie centrum, vraag dan de verwijsbrief of het verslag van je behandelend revalidatie arts, overdracht of verslag van de observatie. Heb je vragen hierover, mail mij gerust.

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je bij de meeste zorgverzekeraars een deel of het volledige bedrag van de behandeling vergoed. Een vergoeding uit de aanvullende verzekering gaat niet af van je eigen risico. Lees hier meer informatie over de tarieven en vergoeding.

Instagram
Facebook