fbpx

CONTACT

Mail

Met mij?

Niet zo vriendelijk maar wel duidelijk: tijdens de behandelingen neem ik de telefoon niet op, zodat alle aandacht tijdens de behandeling ook naar jou gaat. Het makkelijkste stuur je mij via hieronder aan de pagina een Whatsapp bericht, dan stem ik met je af hoe en wanneer we contact kunnen hebben. Het is namelijk het fijnst als ik even de tijd voor je kan nemen.

Kom je voor het eerst?

Meld je dan aan voor de wachtlijst. Stuur me een mail met een samenvatting van je klachten en hetgeen je graag zou willen bereiken, dan kan ik bekijken of je bij mij aan het juiste adres bent of dat ik je beter naar iemand kan doorverwijzen die gespecialiseerd is in jouw klachten. Geef ook je voorkeuren qua tijden en dagen aan, dan houd ik daar rekening mee met inplannen. Zodra er dan een plekje vrij komt, neem ik contact met je op. Door drukte in de praktijk heb ik momenteel een wachtlijst en kun je met ongeveer 3 tot 4 weken terecht. Als in overleg met je arts is besloten dat het om spoed gaat, kun je uiteraard eerder terecht.

Zelf een afspraak maken?

Ben je al bij mij onder behandeling, kun je gemakkelijk zelf een afspraak plannen.

Verzetten of annuleren

Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Laat het me via de mail, WhatsApp of telefonisch weten. Gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht.
Wil je een afspraak maken met Debby van Rijn?

Met of zonder verwijzing

Je kunt zonder verwijzing terecht. Ben je verwezen door huisarts of specialist, vraag dan de verwijzing op papier of via zorgmail. Wanneer je voor pijnrevalidatie wordt verwezen door de revalidatie arts of het revalidatie centrum, vraag dan de verwijsbrief of het verslag van je behandelend revalidatie arts, overdracht of verslag van de observatie. Heb je vragen hierover, stuur mij dan een mail.

Vergoeding

De vergoeding van oefentherapie gaat vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer informatie over de vergoeding van oefentherapie.