fbpx

CONTACT

Mail

Kom je voor het eerst?

Meld je dan in ieder geval via het aanmeldformulier aan. Je kunt vervolgens ook meteen een afspraak maken.

In verband met drukte in de praktijk en afwezigheid i.v.m. onderzoek, heb ik vanaf midden/eind juli weer plek voor nieuwe trajecten. Gelukkig kun je in die periode wel terecht bij Sjors van Leeuwen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 38 00 80 37 Sjors is eveneens oefentherapeut Mensendieck en gespecialiseerd in stress. Hij is aanwezig op de dinsdagen.

Vervolg afspraken maken?

Ben je al onder behandeling, kun je gemakkelijk zelf je vervolg afspraken plannen.

Verzetten of annuleren

Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Van elke afspraak krijg je een bevestiging, in deze mail zit een link waarmee je de afspraak zelf kunt verzetten of afzeggen. Houdt er rekening mee dat gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.
Wil je een afspraak maken met Debby van Rijn?

Met of zonder verwijzing

Je kunt zonder verwijzing terecht. Ben je verwezen door huisarts of specialist, vraag dan de verwijzing van jouw arts mee, dat helpt mij enorm en is soms belangrijk voor verzekering. Wanneer je voor pijnrevalidatie wordt verwezen door de revalidatie arts of het revalidatie centrum, vraag dan de verwijsbrief of het verslag van je behandelend revalidatie arts, overdracht of verslag van de observatie. Heb je vragen hierover, mail mij gerust.

Vergoeding

De vergoeding van oefentherapie gaat vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer informatie over de vergoeding van oefentherapie.

Instagram
Facebook