fbpx

Wil je een afspraak maken?

Maak gemakkelijk zelf een afspraak. Zet bij ‘opmerkingen’ de klacht waarvoor je komt. Dan kan ik bekijken of je bij mij aan het juiste adres bent.

Op dit moment is het erg druk. Nieuwe trajecten kunnen in 2021 starten, uiteraard kan ik je op de wachtlijst zetten. Als er dan eerder een plek vrij komt, neem ik contact met je op.

Tijdens de behandelingen krijg je meestal de voicemail, zodat alle aandacht tijdens de behandeling naar jou gaat. Laat daarom je naam en telefoonnummer achter, dat bel ik je terug of stuur een Whatsapp bericht, dat gaat verreweg het snelst. Is je vraag wat uitgebreider en heeft hij minder haast, kun je ook altijd mailen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je een afspraak maken met Debby van Rijn?

Verzetten of annuleren

Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Laat het me via de mail, WhatsApp of telefonisch weten. Gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht.

Met of zonder verwijzing

Je kunt zonder verwijzing terecht. Ben je verwezen door huisarts of specialist, vraag dan de verwijzing op papier of via zorgmail. Wanneer je voor pijnrevalidatie wordt verwezen door de revalidatie arts of het revalidatie centrum, vraag dan de verwijsbrief of het verslag van je behandelend revalidatie arts, overdracht of verslag van de observatie. Heb je vragen hierover, stuur mij dan een mail.

Vergoeding

De vergoeding van oefentherapie gaat vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer informatie over de vergoeding van oefentherapie.