fbpx

6 Domeinen vragenlijst

Deze 6 domeinen vragenlijst vul je minimaal 48 uur voor onze eerste afspraak in. Het laat je nadenken over jouw gewoontes op het gebied van bewegen, ademen, slaap, immuunsysteem, stress en voeding. Probeer een overal beeld te geven wat voor de afgelopen periode (3 maanden) representatief is.

Vervolgens ontdekken we in 1 uur waar je staat op het gebied van bewegen, ademen, slaap, je immuunsysteem en stress. De basis. Een uitgebreide vragenlijst, een persoonlijk gesprek en je weet hoe je ervoor staat. Dat geeft inzicht. Zonder de vragenlijst van te voren in te vullen redden we het niet om in 1 uur volledig inzicht en overzicht te krijgen van hoe jouw basis uit balans is. Vind je het moeilijk om de vragen in te vullen, kunnen we het ook samen doen in 2 uur.

Lukt het je niet alle vragen in een keer in te vullen, gebruik dan de vragenlijst in PDF of Word formaat, dan kun je je antwoorden tussendoor opslaan en ze mij per mail versturen. Mijn mailadres vindt je zowel onder als bovenaan deze pagina.

Heb je vragen, neem gerust contact op om even te overleggen.

INZICHT IN JOUW BALANS